Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  13:41:41

Ελληνες ηθοποιοί κρυφά στα συσσίτια

Τα τελευταία πέντε χρόνια ολοένα περισσότεροι καλλιτέχνες, όχι μόνο παλιοί, αλλά και νέοι στο επάγγελμα δεν έχουν χρήματα ούτε για να φάνε και καταφεύγουν στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής.

Την ίδια στιγμή άλλοι συνάδελφοί τους, που επίσης αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν τα προς το ζην, δέχονται από το ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών) δέματα με είδη διατροφής, τα οποία τους προσφέρονται με την πρέπουσα εχεμύθεια, όπως γράφει η Espresso.

"Κάθε τέλος του μήνα δίνουμε τρόφιμα σε σαράντα οικογένειες ηθοποιών, οι οποίες εναλλάσσονται. Οι σακούλες περιλαμβάνουν λάδι, αλεύρι, ρύζι, γάλατα, τοματοπολτό και άλλα είδη, τα οποία μας τα Μπίμπιλας και προσθέτει:

"Επίσης καθημερινά πηγαίνουμε μερίδες φαγητού σε σπίτια καλλιτεχνών, που λόγω προβλημάτων υγείας αλλά και γήρατος δεν μπορούν να μετακινηθούν. Πρόκειται για το περίσσευμα των μερίδων φαγητού που δίνονται καθημερινά στους ενοίκους του "Σπιτιού του Ηθοποιού" με την φροντίδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline