Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:30:15

Οι θλιβεροί δήθεν υπουργοί

Έξι μήνες τώρα, που δήλωναν όλοι με μια φωνή πως δεν υπάρχει κανένα θέμα Ασφαλιστικού. Πως παραμένει κλειστό και αναλλοίωτο, ότι δεν πρόκειται να ανοίξει θέμα συντάξεων, παλαιών και νέων, περικοπών, αύξησης του ορίου ηλικίας, νέων εισφορών κλπ.

Τα διαβεβαίωναν ως δήθεν αρμόδιοι υπουργοί, όπως οι απελθόντες Λαφαζάνης, Στρατούλης, ο μετακινηθείς Σκουρλέτης, οι Φωτίου, Κουρουμπλής κ.α.

Τελικά, αποδείχθηκε -όπως το ομολόγησε ο ίδιος ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Υπηρεσιών Γ. Ρωμανιάς - δεν τους ρώτησε κανείς για τις νέες διατάξεις της συμφωνίας Τσίπρα. Τα αποφάσισε εν κλειστώ και ερήμην των δήθεν " αρμοδίων υπουργών " το Μαξίμου.

Αυτοί οι θλιβεροί Υπουργοί - ακόμη και όσοι καταψήφισαν - δεν ήθελαν να παραιτηθούν, ήθελαν να παραμείνουν ως κανονικοί Υπουργοί και να εφαρμόσουν τα νέα σκληρά μέτρα, λες και δεν τρέχει τίποτα. Ιδιαίτερα τα πολλά και επώδυνα στο Ασφαλιστικό, στους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους. Αυτούς τους οποίους διαβεβαίωναν ότι δεν πρέπει να ανησυχούν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline