Τρίτη 28 Ιουνίου 2022  00:44:04

Φθείρεται πολλαπλά ο Α. Τσίπρας

Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν, μόλις μετά έξι μήνες. Πρώτα ήλθε η πτώση της αξιοπιστίας, της εμπιστοσύνης της ικανότητας διακυβέρνησης κλπ. όπου η Κυβέρνηση πήρε μηδενικούς βαθμούς.

Κατάσταση, που δεν διορθώθηκε με τον ανασχηματισμό. Έπειτα ήλθε η πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΌ 50 και 60% γύρω στα 30%. Μακριά από τη δύναμη του 36% τον περασμένο Ιανουάριο. Ύστερα η ισοπέδωση, η μεγάλη πτώση των ΑΝΕΛ και του Παν. Καμμένου. Πολύ κάτω από το 3% σ´ όλες τις δημοσκοπήσεις. Μόνο κάστρο έως τώρα ο Αλεξ. Τσίπρας.

Τώρα, έχει αρχίσει η πτώση ορισμένων ποσοστών του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα. Πάνε τα ποσοστά αποδοχής και εμπιστοσύνης στο 60-70%. Ξεπερνούν δεν ξεπερνούν τελευταία το 40%. Και όλο αυτό χωρίς το "πλήγμα Βαρουφάκη", μόνο με βάση την απογοήτευση του συμβιβασμού στο Τρίτο Μνημόνιο και χωρίς τη σύγκρουση ακόμα με την Αριστερή Πλατφόρμα στα πρόθυρα του διχασμού και της διάσπασης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline