Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  17:35:39

Οι άλλοτε Ντοράκηδες

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε δηλώσει ότι δεν τον ήθελε κοντά στο κόμμα, όπως και τον Θεόδωρο Ρουσόπουλος. Και πράγματι κράτησε σε απόσταση τον πρώην υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη, με τα δικά του πολιτικά λάθη αλλά και θύμα εμπάθειας.

Συναντήθηκε όμως με τον νέο αρχηγό Ευάγ. Μεϊμαράκη και δήλωσε ότι τίθεται στη διάθεση του κόμματος της ΝΔ ως απλός στρατιώτης. Χωρίς γαλόνια και φιλοδοξίες. Με μια δήλωση του στη συνέχεια: " με τον πρόεδρο της ΝΔ μας συνδέουν κοινοί αγώνες πολλών ετών και μακριά φιλία. Μαζί εδραιώσαμε την πρωτοκαθεδρία της Δ.Α.Π και της ΟΝΝΕΔ στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του 80. Μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε την πιό ιδεολογικοποιημένη γενιά νεοδημοκρατών, βασισμένη στις παρακαταθήκες του Κωνσταντίνου Καραμανλή ".

Μισή αλήθεια, μάλλον δεύτερη. Μεϊμαράκης και Βουλγαράκης τότε, νέα αστέρια της ΝΔ και της πολιτικής, ήταν πρώτα από όλα μητσοτακικοί και στενοί φίλοι της Ντόρας Μπακογιάννη, αποκαλούμενοι και " Ντοράκηδες ".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline