Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  16:42:35

Πλήρως ελεύθερο το ζεύγος Μιχαλολιάκου

Χαλαρώνουν συνεχώς τα μέτρα περιορισμού των χρυσαυγιτών. Ελεύθεροι να κινούνται εντός της χώρας είναι πλέον ο κατηγορούμενος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικ. Μιχαλολιάκος, και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια, επίσης βουλευτής, ύστερα από απόφαση του Συμβουλίου Εφετών.


Με δύο βουλεύματα του δικαστικού συμβουλίου, τα οποία εκδόθηκαν σήμερα, αίρεται ο κατ'οίκον περιορισμός με 24ώρη φύλαξη που έχει επιβληθεί στον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο αλλά και στην βουλευτή Ελένη Ζαρούλια.

Το Συμβούλιο Εφετών με τα υπ΄αριθμόν 1246-1247/2015 βουλεύματα αποφάσισε την αντικατάσταση του όρου του κατ'οίκον περιορισμού με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε ΑΤ.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο αντεισαγγελέας εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με πρόταση του προς το Συμβούλιο Εφετών ζήτησε την άρση του ίδιου περιοριστικού όρου, ο οποίος έχει επιβληθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μίχο.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητάει την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ΑΤ της περιοχής που έχει δηλώσει μόνιμη κατοικία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline