Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  22:14:23

Ο Ταλεϋράνδος του ΣΥΡΙΖΑ

Ηγετικό στέλεχος του ΚΚΕ και εκλεκτός του Γιωργάκη Παπανδρέου, ο καθηγητής Νίκος Κοτζιάς νέος υπουργός Εξωτερικών τα έχει κάνει θάλασσα. Τόσο στις εξωτερικές μας υποθέσεις όσο και στο προσωπικό του ΥΠΕΣ.

Φαυλότητα, κομματισμός και αναξιοκρατία με τον εξάδελφο Γιώργο Τσίπρα, πολιτικό μηχανικό, να θέλει να κάνει "εξωτερική πολιτική" ιδιαίτερα στα θέματα καυσίμων και ενέργειας.

Στην πρώτη φάση ο Ταλεϋράνδος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ περιπλανήθηκε σε άκαρπες και αφελείς επισκέψεις στην Κίνα, τη Ρωσία, τη Λατινική Αμερική, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Με ταπεινωτική ψυχρολουσία του από Γερμανία, Γαλλία και ΗΠΑ. για να ακολουθήσουν επισκέψεις εμπιστοσύνης, καλής γειτονίας και συνεργασίες σε Τίρανα, Σκόπια και Άγκυρα. Με αποτέλεσμα πράξεις πρόκλησης σε βάρος της Ελλάδος. Άχρηστος ταξιδιώτης, χειρότερος εθνικός εκπρόσωπος - όπως καταγγέλλουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης- και από την εποχή Γιωργάκη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline