Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  22:39:56

Οι πέντε όροι της Φώφης

Σχεδόν σίγουρη η Φώφη Γεννηματά για τρεις εξελίξεις από την ερχόμενη Κυριακή. Το ΠΑΣΟΚ θα αναδειχθεί τρίτο κόμμα και όχι η Χρυσή Αυγή. Κανείς δεν θα επιτύχει αυτοδυναμία και η ίδια θα λάβει ερευνητική εντολή για τον σχηματισμό Κυβέρνησης.

Τρίτον, πιστεύει ότι θα λάβει μέρος το ΠΑΣΟΚ σε Κυβέρνηση συνεργασίας. Το προσδοκά. Γι αυτό και γνωστοποίησε τους πέντε βασικούς φιλολαϊκούς της όρους. Συγκεκριμένα, η κ. Γεννηματά ανακοίνωσε πέντε κόκκινες γραμμές τις οποίες έχουν επεξεργασθεί στη Χαρ. Τρικούπη.

Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι οι πέντε κόκκινες γραμμές (όχι σε ομαδικές απολύσεις, όχι σε συντάξεις πείνας", όχι στην υπερφορολόγηση των αγροτών, όχι στο 23%'στην ιδιωτική εκπαίδευση και όχι στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας) που ετέθησαν από την κ. Γεννηματά μπορούν να αποτελέσουν έναν κεντρικό άξονα περί τον οποίο η κυβέρνηση που θα προκύψει θα κατορθώσει να κινηθεί και - κυρίως - να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται και να δρομολογήσει την αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline