Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:48:32

Ο Αρχιεπίσκοπος - ξύπνησε και αντέδρασε

Παρήγορο το πρώτο εγχείρημα του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου. Μέχρι τώρα όπως έχουμε αναλυτικά καταγράψει, κατάπινε προσβολές κατά της Εκκλησίας από τους άθεους και μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αδιαμαρτύρητα, ταπεινωτικά ιδιαίτερα από τους υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων, που αρνιόνταν όπως και η τελευταία κ. Κιάου να ορκισθούν με θρησκευτικό όρκο.

Για πρώτη φορά, κάποιες βολές κατά του μαρξιστή υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη εξαπέλυσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. " Μία ομάδα σοφών, αξιόλογων ανθρώπων αλλά άθεων, που δεν θέλουν να έχουν σχέση με τον Θεό και καμία επικοινωνία με την Εκκλησία, πήραν το θράσος και ζήτησαν από τον υπουργό Παιδείας να κοπούν όλα τα Θρησκευτικά, οι προσευχές και οι λειτουργίες, και ο υπουργός δεν τους έδιωξε, λέγοντας πως η πατρίδα μας έχει Σύνταγμα και δεν κάνει ο καθένας ό,τι θέλει.

Η δική μου απάντηση είναι αν θέλουν να τα καταργήσουν ας αλλάξουν το Σύνταγμα, αλλά πρώτα να ρωτήσουν τους γονείς των παιδιών. Οι γονείς έχουν την αγωνία που έχετε εσείς εδώ και θέλετε τα παιδιά σας να γίνουν προσωπικότητες ακέραιες με μόρφωση, με προσόντα, αλλά και με φωτισμό του Θεού, της χάριτος της δικής Του".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline