Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  22:15:49

Η οικογενειοκρατία Βασ. Λεβέντη

Μια ψήφος προτίμησης, που δεν μας τιμά. Παραδέχεται ο Βασίλης Λεβέντης ότι έξι μέλη της οικογένειάς του, εκτός από τον ίδιο, είναι υποψήφιοι με την Ενωση Κεντρώων και δίνει τη δική του εξήγηση για την οικογενεικοκρατεία στο κόμμα του...

«Εμείς καταδικάζουμε την οικογενειοκρατία», τονίζει μιλώντας στο karfitsa.gr ο Βασίλης Λεβέντης και συμπληρώνει για τους συγγενείς του, υποψηφίους. «Οι συγγενείς μου δεν είναι σε εκλόγιμες θέσεις. Στα Γρεβενά την έδρα δεν θα την πάρουμε. Στο Επικρατείας έβαλα δεύτερο στη λίστα τον αδερφό μου που είναι και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Κεντρώων. Αυτή που μπορεί να εκλεγεί είναι η ανιψιά μου που ηγείται του ψηφοδελτίου των Δωδεκανήσων. Οι υποψήφιοι της Ρόδου απαίτησαν να μπει πρώτη»! «Και να βγει η ανιψιά μου θα παραιτηθεί σε ένα εξάμηνο υπέρ του δευτέρου» σχολιάζει.

Στην εκλογική περιφέρεια της Καβάλας κατεβαίνει υποψήφια η σύζυγός του κ. Λεβέντη, Αναστασία Μεντεσίδου που είναι πρώτη στη λίστα. «Εάν κερδηθεί η έδρα της Καβάλας τότε μετά από έξι μήνες και η σύζυγός μου θα παραιτηθεί» αναφέρει ο κ. Λεβέντης.

«Μάχομαι την οικογενειοκρατία τριάντα χρόνια. Έχω και αδερφό που είναι καθηγητής στη Νομική και θα μπορούσα να τον βάλω πρώτο στο Επικρατείας. Αλλά δεν το έκανα. Η Βουλή θα έχει έναν Λεβέντη. Σας το υπόσχομαι. Κανείς από τους συγγενείς μου δεν βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση εκτός από την ανιψιά μου.

Εάν κατηγορηθώ ότι έβαλα στη Βουλή μια νέα κοπέλα τριάντα ετών επειδή δεν έβαλα γέρους, τι να σας πω... Αυτοί που μας κατηγορούν δεν ξέρουν το ποιόν μας. Δεν κοιτούν τους Καραμανλήδες και τους Παπανδρέου που έχουν γεμίσει τη Βουλή. Η επίθεση προέρχεται από τα συστημικά κόμματα. Αυτοί μιλούν για μένα. Θα τους κάψει ο Θεός... » καταλήγει ο κ. Λεβέντης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline