Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  01:18:22

Ο Αλ. Τσίπρας στην Άγκυρα

Αλήθεια, τι νόημα έχει η βιαστική απόφαση του Πρωθυπουργού να επισκεφθεί στις 17 Νοεμβρίου την Τουρκία; Τι θα προσφέρει στο λεγόμενο " Προσφυγικό", αφού είναι πασίγνωστο ότι η Τουρκία διώχνει κατά χιλιάδες καθημερινά τους πρόσφυγες. (αλλά και τους λαθρομετανάστες) από τα μικρασιατικά παράλια;

Χωρίς μάλιστα κανένα έλεγχο σε δουλέμπορους και σε ολόκληρα κυκλώματα διακινητών. Ούτε μια σύλληψη δουλεμπόρων από το Τούρκικο Λιμενικό. Ούτε μια. Η σπουδή Τσίπρα να πάει στην Άγκυρα φοβίζει πολλούς Έλληνες διπλωμάτες, ότι η επίσκεψη μπορεί να δώσει λάθος μήνυμα διεθνώς.

Η Αθήνα απευθυνόμενη στην Άγκυρα δίνει την εντύπωση ότι το Προσφυγικό, που έχει αναστατώσει όλη την Ευρώπη με τις στρατιές των Σύρων, είναι ένα θέμα διμερές και όχι αμιγώς Ευρωπαϊκό, δηλαδή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Τουρκίας να πιεσθεί. Επιπλέον κατά τη συνήθεια τους, οι Τούρκοι θα ζητούν ανταλλάγματα από την αδύναμη Ελλάδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline