Σάββατο 20 Απριλίου 2024  09:37:49

Ξεκίνησε άσχημα ο κ. Τόσκας

Υπάρχει μία παράδοση στο χώρο των Σωμάτων Ασφαλείας, μια προκατάληψη για τους επικεφαλής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (άλλοτε Δημοσίας Τάξεως).

Να αποτυγχάνουν ως υπουργοί οι προερχόμενοι από τις Ένοπλες Δυνάμεις, συνήθως απόστρατοι αξιωματικοί του Στρατού. Φεύγουν αποτυχημένοι από το κτίριο της Κατεχάκη. Η προκατάληψη αυτή κυνηγάει και τον νέο υπουργό, απόστρατο Νικόλαο Τόσκα. Δυστυχώς, γνώρισε την πρώτη αποτυχία του με το γεγονός του ξυλοδαρμού του βουλευτή της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκου στο Σύνταγμα.

Πλήρης η αποτυχία της Αστυνομίας να λάβει εγκαίρως προστασία, να κινητοποιηθεί εγκαίρως προς προστασία του θύματος, να κάνει επιτόπου συλλήψεις. Δυστυχώς ήλθαν οι αποτυχίες της επόμενης και μεθεπόμενης ημέρας, δηλαδή όχι νέες συλλήψεις, δηλώσεις διαρκείς του υπουργού σε όλα τα ΜΜΕ, μηδέν αποτέλεσμα για τους δράστες. Ξεκίνησε άσχημα ο κ. Τόσκας. Με πολλές πλημμέλειες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline