Τετάρτη 17 Απριλίου 2024  01:50:38

Ο Πρόεδρος παίζει με την φωτιά;

Μάλλον είναι κάτι περισσότερο από παράλογο και πολιτικά ακατανόητο το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Να βάλουν πλάτη δηλαδή τα άλλα κόμματα στα δύσκολα της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου που δοκιμάζεται μετά τις ψεύτικες υποσχέσεις, που είχαν δώσει.

Να βάλουν πλάτη, μετά από πίεση του Προκόπη Παυλόπουλου στις δοκιμασίες για το Ασφαλιστικό (με περικοπές στις συντάξεις), στο Αγροτικό (με σωρεία φόρων) στα θέματα Παιδείας (με την επαναφορά φαύλων διατάξεων).

Να υποστηρίζουν και να ψηφίσουν τις κυβερνητικές επιλογές. Πρόκειται για τις σκληρές διατάξεις του Τρίτου Μνημονίου, τις οποίες εμφάνισε με ψευδολογίες ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και τώρα θέλει υποστήριξη, δηλαδή μοίρασμα της ευθύνης για συγκεκριμένα μέτρα με τα άλλα κόμματα. Κυρίως Ν Δ , ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ. Σε κατάσταση σχεδόν πολιτικού αδιεξόδου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παίξει με τη φωτιά για τέτοιες πρωτοβουλίες στήριξης των Τσίπρα -Καμμένου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline