Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:00:46

Μετά το PROTAGON έδωσε και το «Αλάτσι»

Αναμίχθηκε με τη δημοσιογραφία και την εστίαση για χρόνια αλλά φαίνεται να τον κέρδισε οριστικά η πολιτική. Αφήνει πίσω του το επαγγελματικό παρελθόν, ανεξάρτητα από επιτυχίες και συναισθηματικούς δεσμούς.

Ετσι πρώτα παραχώρησε, πώλησε τη ιστοσελίδα που είχε δημιουργήσει με διάφορες επώνυμες συνεργασίες και σχόλια το PROTAGON στον γνωστό δημοσιογράφο Χρήστο Μεμή, τέως διευθυντή των ΝΕΩΝ. Ηλθε και η δεύτερη αλλαγή για πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ. Αλλάζει χέρια, αλλά επιμένει κρητικά, το γνωστό εστιατόριο «Αλάτσι» του Σταύρου Θεοδωράκη που λειτουργεί εδώ και χρόνια πίσω από το ξενοδοχείο Χίλτον στο κέντρο της πρωτεύουσας, κοντά στο ΚΑΡΑΒΕΛ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού έδωσε τις προηγούμενες ημέρες τα χέρια με τον γνωστό Κρητικό σεφ Γιώργο Στυλιανουδάκη, ο οποίος πρόσφατα εξέδωσε το βιβλίο «Ο δρόμος προς τη σύγχρονη κρητική γαστρονομία».

Οι υπογραφές για τη μεταβίβαση του εστιατορίου, το οποίο αποτέλεσε επί σειρά ετών στέκι για τους λάτρεις της κρητικής κουζίνας, αλλά και «εργαστήρι» πολιτικών ζυμώσεων, αναμένεται να πέσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Οι πληροφορίες θέλουν τον νέο ιδιοκτήτη, κ. Στυλιανουδάκη, να επιμένει στις συνταγές από τη Μεγαλόνησο, αλλά να βάζει τη δική του «σφραγίδα» με γκουρμέ γεύσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline