Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  04:07:23

H σκληρή κόντρα Παπαμιμίκου- Μεϊμαράκη Κύριο

Κόντρα έως το τέλος, δηλαδή τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Αυτή θα δώσει λύση στην αγεφύρωτη διαφορά των δύο. Aπάντηση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδωσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, με αφορμή τη δήλωση του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ για τον γραμματέα του κόμματος ότι «αν του πει να πάει πορτιέρης στη Ρηγίλλης και είναι στρατιώτης στις αρχές μας, τότε θα πρέπει να πάει».

«Ας συνειδητοποιήσει ότι η εποχή των "πορτιέρηδων" των δεκαετιών του '80 και του '90 ανήκει στο παρελθόν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαμιμίκος.
Αναλυτικά γράφει:

«Όταν ένας πρώην Πρόεδρος και νυν υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια το Γραμματέα του κόμματος ΄πορτιέρη΄, ας μην μας κάνει εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα.
Προσωπικά έχω μάθει στην πολιτική να δίνω μάχες με σεβασμό και επιχειρήματα. Προσκαλώ λοιπόν τον κ. Μεϊμαράκη, άμεσα, είτε σε συνεδρίαση κάποιου οργάνου του κόμματος, είτε ακόμα και σε δημόσιο βήμα, να κάνουμε ένα διάλογο με πολιτικά επιχειρήματα για όσα έχει πει κατά καιρούς, γιατί ήρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες.

Εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της ΝΔ και οι πολίτες. Μέχρι τότε δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει, απλά ας συνειδητοποιήσει ότι η εποχή των "πορτιέρηδων"΄ των δεκαετιών του 80 και του 90 ανήκει στο παρελθόν».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline