Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  12:40:04

Πολιτικοί πρόσφυγες και Απ. Γκλέτσος

Ετσι και αλλιώς τους επιτρέπεται, όταν είναι φυγάδες από χώρες σε πόλεμο, να περάσουν ελεύθερα στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες ης Ε.Ε. Παρόλα αυτά πέφτουν θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης από δουλεμπόρους και θύματα μεγάλων κινδύνων στις ταραγμένες θάλασσες.

Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρωθυπουργό σχετικά με τους πρόσφυγες που διασχίζουν το Αιγαίο

Λύση για το θέμα των ουκ ολίγων θανάτων μεταναστών και προσφύγων στο Αιγαίο, βρήκε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Ο κ. Γκλέτσος, λοιπόν, προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα να στείλουμε καράβια στην Τουρκία προκειμένου να φέρουν στην Ελλάδα με ασφάλεια τους μετανάστες.

"Αποφασίσαμε, όλο το δημοτικό συμβούλιο, να κάνουμε μια έκκληση προς τον κ. πρωθυπουργό και προς το ελληνικό κοινοβούλιο να στέλνουμε δικά μας επιβατηγά καράβια να παίρνουν από την απέναντι πλευρά τα γυναικόπαιδα τουλάχιστον και τους εντελώς νόμιμους μετανάστες και να τους φέρνουμε στην απ' εδώ πλευρά που έτσι κι αλλιώς θα 'ρθουν για να μην πνίγονται τόσοι άνθρωποι. Να γίνει μια συμφωνία και να πηγαίνουμε να τους παίρνουμε και να τους φέρνουμε εδώ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Στυλίδας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline