Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  20:15:44

Ο "ενωτικός" Μεϊμαράκης

Υποτίθεται ότι το μέγιστο πλεονέκτημα του Ευαγ. Μέϊμαράκη ήταν η ψυχραιμία του ατομικά κι η ενότητα του κόμματος σε συλλογικό επίπεδό. Γενική ήταν η αναγνώριση αυτών των δυνατοτήτων του Μεϊμαράκη ιδιαίτερα κατά τους τελευταίους μήνες, μετά το Δημοψήφισμα του Ιουλίου όταν ανέλαβε διορισμένος αρχηγός της ΝΔ.

Διορισμένος από τον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο σύντομα ήλθε σε διάσταση, αδικαιολόγητη για πολλούς, παράλογη. Όμως, τρεις μήνες σχεδόν προεκλογικής εκστρατείας αποκαλύπτουν ένα Μεϊμαράκη να καταστρέφει αυτή την εικόνα του εγγυητή της ενότητας.

Εικόνα γενική, αόριστη από το παρελθόν. Δυστυχώς, όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό ο Ε. Μεϊμαράκης επιδίδεται σε μια πολωτική, απαξιωτική (και σε προσωπικό επίπεδο) αντιμετώπιση του Κυριάκου Μητσοτάκη και σε κριτική χωρίς αρχές για τους συνεργάτες του και σχεδόν για κάθε άλλον του αντίπαλου στρατοπέδου. Μακάρι να του βγει σε καλό , αν αυτό νομίζει, στις εκλογές της Κυριακής αυτή η τακτική. Γιατί πολλοί πιστεύουν το αντίθετο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline