Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  09:17:52

Πέθανε στο Γηροκομείο η Αριάδνη Καβουνίδου

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, τη δεκαετία του 2000 ήταν γνωστή κοσμική της παλαιάς Αθήνας, ονομαστή για την πολυτελή και σπάταλη ζωή της αλλά και για τις δωρεές, δηλαδή χρηματικές ενισχύσεις σε ορισμένους πολιτικούς.

Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. Την θαύμαζαν πολύ και τους θαύμαζε, ιδιαίτερα τους λεβεντόκορμους και στυλάτους πολιτικούς. Πρόσφατα και χωρίς δημοσιότητα έφυγε από τη ζωή η grande dame του Κολωνακίου Αριάδνη Καβουνίδου.

Η γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας -γόνος καλής οικογένειας- ήταν παντρεμένη με τον εφοπλιστή Βάσσο Καβουνίδη, κληρονόμο και συνεχιστή της παλιάς ναυτιλιακής εταιρείας K. Lines. Παρά την πλούσια ζωή της, όμως, το πολυτελές σπίτι και τα χλιδάτα ταξίδια, η Αριάδνη Καβουνίδη πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Επεκρίθηκε για ασύνετη διαχείρηση των οικονομικών της.

Στα τέλη της δεκαετίας του '80 πεθαίνει ο σύζυγός της Βάσσος (έχουν μαζί μια κόρη) και εκείνη αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι στο Κωλονάκι, όπου δεν άντεχε να μένει, νοικιάζει τη σουίτα του "Πεντελικόν" στην Κηφισιά και ζει για καιρό εκεί. Δυστυχώς η κακή διαχείριση της περιουσίας της και οι κακοί χειρισμοί στην ναυτιλιακή επιχείρηση την οδηγούν από τη χλιδή και τα πλούτη στην οικονομική καταστροφή και την κατάρρευση.

Το τελευταίο διάστημα της ζωής της, όπως αναφέρει η Esprsesso, το πέρασε στοΓηροκομείο Αθηνών – έπειτα από δική της επιλογή – όπου και πριν λίγες μέρες πέθανε μόνη και ήρεμη, μακριά από όλους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline