Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:44:00

Η δικαίωση του Α. Σαμαρά

Αποτελεί επιλογή της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μην ασκούν καμμιά κριτική στη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή της περιόδου 2004-2009. Καμμιά κατηγορία, κανένα σκάνδαλο (όπως όσα κατήγγειλαν τότε οι Συριζαίοι).

Αντίθετα, όλη η κριτική έχει εστιαστεί στη διετία του Αντώνη Σαμαρά, με επινοήσεις ταύτισης και σκανδαλολογίας τύπου Σταύρου Παπασταύρου. Όμως, υπάρχει μια γενική πεποίθηση στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Η διακυβέρνηση του Αντ. Σαμαρά δεν συνδέεται με κανένα οικονομικό σκάνδαλο είτε Υπουργών του, είτε ανθρώπων του περιβάλλοντος του και του ιδίου προσωπικά.

Το πιστεύει βαθειά μεγάλη μερίδα των Ελλήνων. Όπως επίσης, πιστεύει ότι η οικονομία και γενικά η κατάσταση της χώρας είχε αρχίσει να βελτιώνεται από το Φθινόπωρο του 2014, όταν αυτή η πορεία νοικοκυροσύνης διακόπηκε λόγω της μη εκλογής, νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Η δήλωση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έκανε αίσθηση, γιατί προχώρησε ένα βήμα πιο πολύ την αναγνώριση-δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά.

Στο τέλος του 2014, είπε, η Ελλάδα είχε κάνει πολλά καλά βήματα, ώσπου ήλθε η Κυβέρνηση Τσίπρα τον Ιανουάριο του 2015 και η Ελλάδα πήρε άλλο δρόμο. Το λαθεμένο και κατηφορικό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline