Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  17:58:20

Το "σκάνδαλο" του Βατοπεδίου

Το επεσήμανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή τον θάνατο του στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή Γιάννη Αγγέλου. Την ευκολία της συκοφαντίας και της πολιτικής διαβολής.

" Διάβασα - και θα σας το πω, όπως το ένοιωσα δήλωσε στη Βουλή - με συγκίνηση τα όσα είπε ο Καραμανλής στην κηδεία του Γιάννη Αγγέλου. Και επειδή έχω κρατήσει μια στάση, που αφορούσε το θέμα της δικαιοσύνης και όχι την πολιτική μου ταυτότητα, είμαι σε θέση να αναρωτιέμαι: Τι έγινε με το σκάνδαλο αυτό;

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια. Δείξτε μου μια καταδικαστική δικαστική απόφαση και όχι τους φιλοκατήγορους με τα δάκτυλά στα κανάλια. Μια δικαστική απόφαση. " Δεν υπάρχει βέβαια. Η στάση Λοβέρδου έχει αξία για ένα άλλο λόγο. Ο επικεφαλής της εκστρατείας λάσπης για το θέμα του Βατοπεδίου ήταν ο Γιωργάκης Παπανδρέου, που έκανε τα πάντα για να γίνει Πρωθυπουργός, τόσο αποτυχημένος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline