Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:44:06

Προιον απείλησε ο κ. Παπαμιμίκος

Θα είχε ενδιαφέρον να αποκαλυφθεί ο διάλογος του " παραιτηθέντος" (αναγκαστικά) γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκου με τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΝΔ πρώην υπουργό Απόστολο Κράτσα.

Εάν ή όχι τον προειδοποίησε ο κ. Κράτσας ότι πρόκειται να διαγραφεί, εάν - τουλάχιστον δεν αποκηρύξει τις αθλιότητες καλπονοθείας που έγιναν στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Ο γραμματέας με την τόσο πολυτάραχη συμπεριφορά από την εποχή Ευάγ. Μεϊμαράκη, μετά την παραίτηση του Αντ. Σαμαρά το αρνήθηκε.

Υποστήριξε ότι δεν έχει άμεση γνώση των αθλιοτήτων που έγιναν ( γιατί έγιναν). Θα είχε ενδιαφέρον εφόσον αρνήθηκε να κάνει ακόμα και μια " γενική καταδίκη ", εάν ή όχι απείλησε τον Πρόεδρο του Πειθαρχικού. Τί του απάντησε ο κ. Κράτσας παρόντος του νομικού συμβούλου του κόμματος. Μήπως ότι δεν φοβάται τις απειλές του; Έτσι, ο κ. γενικός παραιτήθηκε στο παραπέντε πριν ανακοινωθεί η επίσημη διαγραφή του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline