Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  09:51:56

Ο αμετροεπής κ. Λεβέντης

Μετά από 35 χρόνια ταλαιπωρία και άδοξης πολιτικής περιπλάνησης στο 0,2-0,5% ο Βασίλης Λεβέντης κατόρθωσε να συγκεντρώσει ένα ποσοστό 3,3% και 9 βουλευτές.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που κάποια βραχύβια κόμματα και αρχηγίσκοι κάνουν αισθητή την παρουσία τους για μια -δύο θητείες. Το περίεργο με τον Β. Λεβέντη είναι όταν θέλει να ποδηγετήσει όλη την πολιτική ζωή, όπως έκανε ο Γ. Καρατζαφέρης επί διακυβέρνησης Παπαδήμου, κάνοντας υποδείξεις στα άλλα κόμματα, λες και έχει εκλεγεί ταξινόμος της πολιτικής της ζωής όλης. Το εγχείρημα επαναλαμβάνει ο Βας. Λεβέντης - μέχρι να εξαφανισθεί πολιτικά και αυτός.

Εκεί που προέβλεπε πτώση της καταστροφικής Κυβέρνησης τον Μάϊο με Ιούνιο, μεταβλήθηκε σε στρατολόγος της Κυβέρνησης και του Αλ. Τσίπρα υπέρ της...απλής αναλογικής. Και καλεί τους πάντες, από το ΠΑΣΟΚ έως το ΚΚΕ να πράξουν το ίδιο.

Και κατηγορεί τον Στ. Θεοδωράκη ότι με την άρνηση τους παίζουν το παιχνίδι του Κυρ. Μητσοτάκη. Ας κοιτάξει λίγο τον καθρέπτη του ο αμετροεπής αρχηγός της βραχύβιας " Ένωσης Κεντρώων ". Αυτός παίζει το παιχνίδι του Αλ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, υπηρετώντας σχέδια κατά της Νέας Δημοκρατίας, με πονηριές τύπου Κουτσόγιωργα και Άκη Τσοχατζόπουλου στον εκλογικό νόμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline