Σάββατο 20 Απριλίου 2024  01:45:15

Λυκούδης και Ψαριανός

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να μην είναι ενθαρρυντικές, για το ΠΟΤΑΜΙ και να δείχνουν διαρροές παλαιών ψηφοφόρων του, πτώση κάτω απο το 3%. Όμως δεν φαίνεται ότι επικρατούν διαλυτικές τάσεις και η μια πλευρά δεν διαχωρίζεται από την άλλη.

Η αρχηγία του Σταύρου Θεοδωράκη δεν αμφισβητείται, το Συνέδριο θα γίνει χωρίς έως τότε διαχωρισμούς και ομάδες, ενώ η απόφαση να καταψηφιστεί το σύστημα απλής αναλογικής του Αλ. Τσίπρα είναι γενική. Δεν αληθεύει ότι υπάρχει δεξιά και δήθεν συναινετική. Άποψη, όπως λ.χ. από τον βουλευτή Ι. Φωτήλα ούτε αριστερή, διαφωνούσα υπέρ του νόμου Τσίπρα, από τον Σπύρο Λυκούδη και Γρήγ. Ψαριανό.

Όλοι συμφωνούν στο ΠΟΤΑΜΙ στην καταψήφιση, επειδή πιστεύουν και μαζί οι δύο βουλευτές από τον χώρο της Αριστεράς, ότι πρέπει μα υπάρχει ένα μικρό μπόνους ενίσχυσης εδρών στο πρώτο κόμμα, επειδή οι εκλογές έχουν διπλό σκοπό. Να καταγραφούν αντιπροσωπευτικά τη λαϊκή βούληση αλλά και να αναδείξουν Κυβέρνηση και όχι ακυβερνησία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline