Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  07:56:38

Elie Saab, ο ράφτης των πριγκιπικών νυφικών των πλουσιών

Ακριβές συνθέσεις λουλουδιών, μενού με γαστρονομικές γεύσεις, πανάκριβες σαμπάνιες, διάσημοι σταρ στη διασκέδαση, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα στον ουρανό, συνθέτουν συχνά το σκηνικό σε παραμυθένιους γάμους. 

Όσο για τις νύφες, μονόπετρα με πολύτιμους λίθους και νυφικά από φίνα υφάσματα. Νυφικά υπερπαραγωγές, που παραπέμπουν σε πριγκίπισσες Γαλαζοαίματες της πραγματικής ζωής ή ακόμη και της Disney. Το κοινό χαρακτηριστικό τους; Φέρουν όλα την ίδια υπογραφή του Λιβανέζου σχεδιαστή των πλουσιότερων γυναικών ανά τον κόσμο, του Elie Saab. 

Γιατί όμως όλες θέλουν να φορέσουν Elie Saab στο γάμο τους; 

Γιατί ο Elie Saab, από το 1982 που εμφανίστηκε στο μαγικό χώρο της μόδας, είναι ο μόνος που κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με τα πολυτελή φορέματα και μπήκε στο μαγικό χώρο των νυφικών  και με τις παραμυθένιες δημιουργίες του. 

Κάποιες από τις νύφες που φόρεσαν ένα από αυτά τα περίφημα νυφικά Elie Saab είναι η Ρωσίδα Καντίγια Ουζάκοβς, η Σαχάρ Σανγιάρ με εντυπωσιακό νυφικό με... πέταλα δαντέλας, η γνωστή μπλόγκερ Λάνα Ελ Σάχελι, η πριγκίπισσα του Λουξεμβούργου και η Λιβανέζα Ριμ Ασούρ Οσεράν που έμοιαζε με πριγκίπισσα της Disney.



Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline