Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  16:30:15

Κρύβεται συνεχώς από τα δύσκολα, προτιμά τα ευχάριστα

Για παράδειγμα, τις κορδέλες εγκαινίων και δεν λύνει τα (πολλά πλέον) 'προβλήματα ασυνεννοησίας των υπουργών. Παριστάνει τον πανεπόπτη " Αρχηγό " χωρίς να είναι ούτε τροχονόμος.

Με διαρροές για ..... αποφασιστικές " πρωτοβουλίες " μετά της Παναγίας, μάλλον ασόβαρες λες και οι υπουργοί είναι παιδιά και ο Πρωθυπουργός παιδομόμος.

Το Μαξίμου, λέει ένα φιλικό δημοσίευμα, έχει την αίσθηση πως δεν θα πρέπει μα υπάρξουν συνθήκες χαλάρωσης για την κυβέρνηση καθώς το φθινόπωρο που ακολουθεί έχει τις ιδιαιτερότητές του και σηματοδοτεί την έναρξη της διαπραγμάτευσης για τη δεύτερη αξιολόγηση, που εκ ως πραγμάτων θα επικεντρώσει την πολιτική ατζέντα στα ζητήματα της οικονομίας.

Κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν μάλιστα ότι ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να περιορίσει τις πολυήμερες εξορμήσεις των μελών της κυβέρνησης, προτίθεται αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο να συγκαλέσει Υπουργικό Συμβούλιο, ούτως ώστε να αναγκάσει τα στελέχη της να επιστρέψουν στην Αθήνα και στις υποχρεώσεις τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline