Σάββατο 20 Απριλίου 2024  15:34:33

Ρονάλντο για Μέσι: «Αν ήμασταν συμπαίκτες, θα είχα περισσότερες Χρυσές Μπάλες».

Ο Πορτογάλος τόνισε στο France Football ότι «θα ήταν ενδιαφέρον να είμαστε στην ίδια ομάδα». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο μεγάλος νικητής στην ετήσια ψηφοφορία του Γαλλικού περιοδικού France Football για τη Χρυσή Μπάλα με τον Πορτογάλο να λέει πολλά και ενδιαφέροντα στην συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας για την καριέρα του παραδέχθηκε ότι πλέον στα 31 του πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με το σώμα του και φυσικά δεν μπορεί να αγωνίζεται σε όλα τα ματς αλλά όπως τόνισε: «εξακολουθώ να έχω την ίδια επιθυμία να κερδίζω κι όσο αισθάνομαι έτσι θα συνεχίσω στο ίδιο υψηλό επίπεδο».

Ο Ρονάλντο ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην Εθνική Πορτογαλίας για τη βοήθεια που του προσέφεραν προκειμένου να κατακτήσει για 4η φορά τη Χρυσή Μπάλα και να έχει μόλις μία λιγότερη από τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο προκάλεσε αίσθηση με την ατάκα του για τον Αργεντινό.

Το ερώτημα που του τέθηκε είναι τι θα συνέβαινε εάν έπαιζε στην ίδια ομάδα με τον Μέσσι. "Θα ήταν ενδιαφέρον να μας δω στην ίδια ομάδα. Νομίζω ότι οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να παίζουν μαζί. Οπότε, εάν ήμασταν στην ίδια ομάδα, νομίζω ότι θα είχα περισσότερες Χρυσές Μπάλες, αλλά δεν θα ήταν μακριά κι αυτός", δήλωσε χαμογελώντας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline