Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  06:59:14

Μπακογιάννη: Εθνική στρατηγική για την τουρκική προκλητικότητα.

Την ανάγκη χάραξης εθνικής στρατηγικής με την υποστήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων, με αφορμή τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές, υπογράμμισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.


«Εχω μια ανησυχία που θέλω να πιστεύω ότι θα διαψευστεί και ότι οι Τούρκοι θα προχωρήσουν γρήγορα στο να τους γυρίσουν πίσω. Παρά ταύτα αυτό το οποίο παρακολουθούμε είναι μια αύξηση της έντασης σε όλα τα μέτωπα. Θα έλεγα ότι θα έπρεπε να είναι αναμενόμενη ότι θα υπάρξει και στην περιοχή του Εβρου και αυτό το οποίο είναι ζητούμενο είναι ότι χρειάζεται η χάραξη μιας καινούργιας στρατηγικής και κατά προτίμηση μια στρατηγική με την υποστήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, δηλαδή μια εθνική στρατηγική» ανέφερε μιλώντας στον Real Fm.

Παράλληλα η βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση «οφείλει να μην επιδείξει καμία ολιγωρία προς αυτή την κατεύθυνση και να προχωρήσει στη χάραξη μία στρατηγικής η οποία θα επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει πια η στρατηγική του Ελσίνκι και χρειάζεται μία καινούργια με βάση κάποιες πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν».

Σε Σύμη και Ρόδο, Τρίτη και Τετάρτη ο Μητσοτάκης

Περιοδεία στη Σύμη και τη Ρόδο θα πραγματοποιήσει αύριο και μεθαύριο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αύριο, Τρίτη 6 Μαρτίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της Σύμης, το δημοτικό συμβούλιο και φορείς του νησιού και το απόγευμα θα μεταβεί στη Ρόδο, όπου θα συναντηθεί με τοπικούς τουριστικούς φορείς.

Μεθαύριο, Τετάρτη 7 Μαρτίου, ο πρόεδρος της ΝΔ θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Ρόδο για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου και θα επισκεφτεί τον Αρχάγγελο, τη Νέα Μονή της Παναγιάς της Τσαμπίκας και την Αφάντου.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline