Τρίτη 16 Απριλίου 2024  19:36:59

Λοβέρδος: Η κυβέρνηση δεν θέλει τη στήριξη της αντιπολίτευσης

Από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Ανδρέας Λοβέρδος συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους στη Βουλή για την όξυνση των σχέσεων με την Τουρκία, ανέφερε πως «υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι η κυβέρνηση δεν θέλει την στήριξη της αντιπολίτευσης» διότι είτε αφορά τα ελληνοτουρκικά, είτε είναι η Κύπρος, είτε η FYROM, η κυβέρνηση δεν ενημερώνει την αντιπολίτευση.


«Δεν μπορούν να νουθετούν την αντιπολίτευση ότι υπάρχει ανάγκη ενότητας όταν θέλουν να επιβάλλουν την ενότητα με τους δικούς τους όρους και δεν δημιουργούν τις προϋποθέσεις. Τα μαθαίνουμε όλα από τις πηγές που έχουμε στα υπουργεία, από τον Τύπο και από την Κύπρο.

Ο Α. Λοβέρδος τόνισε ότι για τους δύο Ελληνες αξιωματικούς ενημερώθηκε αρμοδίως από το στράτευμα και από τους πρέσβεις.
«Κρατήσαμε μία στάση, να μην μεταφέρουμε τις συγκρούσεις μας και στο θέμα αυτό, πέρασαν πέντε μέρες και το θέμα εξελίχτηκε ανάποδα από αυτό που εκτιμούσε η κυβέρνηση» σημείωσε ο Α. Λοβέρδος και κατέληξε: «Ρώτησα εάν υπάρχει εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι όμως αυτά που μου είπε δεν μπορώ να σας τα πω».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline