Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:07:18

Έρευνα για όσους άφησαν τον Παντελίδη να οδηγήσει μεθυσμένος

Σοβαρή διαπίστωση της Δικαιοσύνης ,που όχι μόνο ακυρώνει τις διάφορες θεωρίες συνομωσίας για τον άτυχο τραγουδιστή, ποιός άλλος οδηγούσε και το οδήγησε στον θάνατο κλπ αλλά έχει καταλυτική σημασία.

Ηταν μεθυσμένος και οδήγησε σε αυτήν την κατάσταση. Τυχόν ευθύνες στην παρέα που ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη στη χαρτοπαικτική λέσχη πριν το μοιραίο τροχαίο, για το αδίκημα της «δια παραλείψεως ανθρωποκτονίας από αμέλεια», καλείται τώρα να διερευνήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας.

Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό του δημοσίευμα το «Έθνος», μετά την προσφυγή της οικογένειας του τραγουδιστή κατά της αρχειοθέτησης της υπόθεσης, ο αντιεισαγγελέας εφετών Σοφοκλής Λογοθέτης παρήγγειλε την επιστροφή του φακέλου στον εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου να διερευνήσει τυχόν ευθύνες όσων ήταν μαζί με τον τραγουδιστή στη λέσχη και δεν τον απέτρεψαν απ' το να οδηγήσει παρότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Παράλληλα θα διερευνηθεί και η ευθύνη της πολιτείας για έλλειψη προβλεπόμενων συστημάτων αναχαίτισης οχημάτων προς αποτροπή ατυχημάτων.

Σε ό,τι αφορά τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη, δηλαδή τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου, η εισαγγελική διάταξη επιβεβαιώνει την πρωτόδικη απόφαση πως δεν φέρουν ευθύνη.
Η εισαγγελική διάταξη προκάλεσε αντιδράσεις στην οικογένεια του τραγουδιστή, που όπως σημειώνει το «Έθνος» σκοπεύει να ζητήσει την ανάκλησή της, αντιδρώντας κυρίως ως προς το σκέλος που αφορά τις δύο κοπέλες. Η οικογένεια με ανακοίνωσή της επιμένει στην εκδοχή ότι ο άτυχος τραγουδιστής ήταν σε θέση συνοδηγού, και υποστηρίζει ότι αυτό προκύπτει απ' πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline