Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:25:09

Πολιτική πρωτοβουλία με το όνομα Ν.Ε.Ο. ετοιμάζει η Κατερίνα Παπακώστα

Την απόφαση να προχωρήσει σε μία νέα πολιτική κίνηση έχει λάβει η Κατερίνα Παπακώστα και το έκανε γνωστό μέσω Τwitter.

 Η ανεξάρτητη βουλευτής, που διεγράφη από το κόμμα της ΝΔ τον περασμένο Οκτώβριο μετά από σειρά διαφοροποιήσεων, κυρίως εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, το τελευταίο διάστημα εντείνει την κινητικότητά της. Στο πλαίσιο αυτό, συχνά–πυκνά εξαπολύει πυρά εναντίον του κόμματος με επίκεντρο κυρίως «κοινωνικά θέματα».

Την κινητικότητα αυτή φαίνεται πως πλέον έχει επιλέξει να την εντάξει σε μία νέα πολιτική πρωτοβουλία με το όνομα Ν.Ε.Ο., όπως αφήνει να εννοηθεί και με ανάρτησή της στο Τwitter.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακοίνωση του νέου κόμματος θα γίνει από την δημόσια τηλεόραση της Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα.
Η Κατερίνα Παπακώστα είχε αφήσει σαφή υπονοούμενα ότι ετοιμάζεται νέο κόμμα, από τις αρχές του 2018. Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm», η ανεξάρτητη βουλευτής στην ερώτηση εάν κρίνει πως υφίσταται χώρος για την ίδρυση νέου κόμματος, ιδεολογικά τοποθετημένου στη δεξιά, είχε απαντήσει τον περασμένο Ιανουάριο:

«Η πολιτική απεχθάνεται τα κενά, όπως και η φύση. Όταν αφήσεις χώρο, κάποιος θα έλθει να καταλάβει τον χώρο που εσύ αφήνεις. Θα πρέπει να προσέξουμε όλοι στον χώρο που αφήνουμε».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline