Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  07:23:10

Στέλιος Σύρος: Από... «εξολοθρευτής» της 17 Ν παραγωγός τσίπουρου

Ο πρώην αρχηγός της Αντιτροποκρατικής ζει την τελευταία δεκαετία στο Δομοκό όπου διετέλεσε δήμαρχος και σήμερα αποτραβηγμένος από τα κοινά ασχολείται με το τσίπουρο.

Μια νέα σελίδα στη ζωή του άνοιξε ένας από τους θρυλικούς στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ που συνέδεσε το όνομα του με το "ξεδόντιασμα" της μεγαλύτερης τρομοκρατικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στην Ελλάδα.

Ο Στέλιος Σύρος, ο αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής όταν η "παρέα" του Γιωτόπουλου, του Κουφοντίνα και των Ξηρών έπεφτε στα χέρια των αρχών, ζει την τελευταία δεκαετία στο Δομοκό όπου διετέλεσε δήμαρχος και σήμερα όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr αποτραβηγμένος από τα κοινά ασχολείται με την παραγωγή τσίπουρου.

Τον στρατηγό Σύρο επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο οποίος για την επίσκεψη ανέφερε πως «Με τον στρατηγό που άφησε ανεξίτηλο το δακτυλικό του αποτύπωμα στην ΕΛ.ΑΣ τον Στέλιο Σύρο Ανοιξε την αστυνομική εγκυκλοπαίδεια μπροστά μας και μας έκανε να τον παρακολουθούμε αποσβολωμένοι. Ιστοριες με ανθρωπους που συντάραξαν την κοινή γνώμη . Τωρα σε ένα μικρό χωριό της Λαμίας στο αμπέλι του φτιάχνει τσίπουρο στα καζάνια κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των οπλαρχηγών της ελληνικής επανάστασης .Βλέποντας τον και ακούγοντας τον με προσοχή κατάλαβα οτι δύστυχως δεν έχουμε καμία τύχη . Ο νοών νοείτο ... Στρατηγε σε ευχαριστουμε πολύ για την φιλοξενία το τσίπουρο και τα μαθήματα ζωής».

Ο Στέλιος Σύρος με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline