Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:23:22

Δήμαρχος Τήνου για Ρουβίκωνα: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

«Θα υποδεχόμαστε φίλους, τουρίστες, αλλά όχι εισβολείς, η τρομοκρατία δεν θα περάσει... Πιστέψανε ότι θα φοβηθούμε, θα τρομοκρατηθούμε αλλά η τρομοκρατία δεν θα περάσει».


Την απόφασή του να υποβάλει μήνυση κατά του Ρουβίκωνα για την εισβολή μελών του στο δημαρχιακό μέγαρο Τήνου, εξήγησε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Γιάννης Σιώτος. Η κατάθεση μήνυσης από πλευράς του δημάρχου οδήγησε σε οχτώ συλλήψεις με τη διαδικασία το αυτοφώρου.

«Θα υποδεχόμαστε φίλους, τουρίστες, αλλά όχι εισβολείς, η τρομοκρατία δεν θα περάσει... Πιστέψανε ότι θα φοβηθούμε, θα τρομοκρατηθούμε αλλά η τρομοκρατία δεν θα περάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σιώτος, χαρακτηρίζοντας την εισβολή στο δημαρχιακό μέγαρο ως πρωτοφανές γεγονός για τα τηνιακά δεδομένα.

«Δεν φοβάμαι, εκπροσωπώ θεσμό, εκπροσωπώ μια ολόκληρη κοινωνία, και δε θα ανεχθώ να διαταραχθεί η ασφάλειά της ενόψει της τουριστικής περιόδου που έχει ήδη αρχίσει» σημείωσε.

Υπέβαλα μήνυση, εξήγησε, για διατάραξη κοινωνικής ειρήνης, απείλησαν τη ζωή μου τη σωματική μου ακεραιότητα, και τρομοκράτησαν τους υπαλλήλους μας. «Πέταξαν τις ανακοινώσεις στο πρόσωπο της αναπληρώτριας δημάρχου. Υπέβαλα τηλεφωνικά τη μήνυση, και την Παρασκευή θα υποβάλω συμπληρωματική».

Ο δήμαρχος Τήνου περιέγραψε το γεγονός ως ενορχηστρωμένο. «Ήξεραν που μένω, που μένει η αντιδήμαρχός μου ήξεραν πάρα πολλά» είπε, ενώ άφησε υπαινιγμούς για τη στάση του Κοινού Τηνίων, κόμματος της ελάσσονος μειοψηφίας της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς που την ίδια ώρα διαδήλωνε για συμπαράσταση στο Αστυνομικό Τμήμα Τήνου.

Ο Γιάννης Σιώτος ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές για τη συμπαράστασή τους, και ειδικά το λιμενάρχη Τήνου για τις συλλήψεις των αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα.

Tη στάση του κ. Σιώτου χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για πολιτική βούληση του δημάρχου που λείπει από την κυβέρνηση.

«Για εμάς δεν είναι καθόλου δύσκολο να πάρουμε ένα πλοίο και να ξανάπαμε στην Τήνο. Αυτό το οποίο θέλουμε είναι να μην χρειαστεί ποτέ να ξαναπάμε στην Τήνο» απειλούσαν νωρίτερα σε κείμενό τους οι αναρχικοί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline