Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  17:12:24

Κρίση ισχιαλγίας με έντονες κράμπες είχε ο Γιούνκερ - Οχι κακόγουστα σχόλια

Μια έντονη, επώδυνη κρίση ισχιαλγίας, που συνοδεύτηκε από κράμπες στα πόδια, πέρασε ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ στη διάρκεια της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, είπε επίσημα η Κομισιόν απαντώντας στα σχόλια για τη δυσκολία του να ανέβει στο βάθρο.


Ο 63χρονος πρόεδρος της Κομισιόν εθεάθη να δυσκολεύεται να κρατήσει την ισορροπία του πριν από ένα επίσημο δείπνο στις Βρυξέλλες και έσπευσαν να τον στηρίξουν οι πρωθυπουργοί Ολλανδίας και Πορτογαλίας, Ρούτε και Κόστα αντίστοιχα.

Όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε αν ο κ. Γιούνκερ ήταν μεθυσμένος, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς χαρακτήρισε «κάτι παραπάνω από κακόγουστη» την ερώτηση.

Ο κ. Σχοινάς αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που έγραφαν πως ο Γιούνκερ ήταν μεθυσμένος, κάνοντας λόγο για δημοσίευματα «δίχως τακτ» και σκανδαλοθηρία σε βάρος του πρόεδρου της Κομισιόν, «φωτογραφίζοντας» βρετανικές εφημερίδες τάμπλοιντ.

«Δεν νομίζω ότι είναι ευγενικό, δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο», είπε. Σημείωσε δε ότι, όταν υποχώρησε η κρίση της χρόνιας ισχιαλγίας και της κράμπας, ο κ. Γιούνκερ «παρέστη κανονικά στο δείπνο κι ο πόνος εξαφανίστηκε».
Κι αφού μετέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου τις δημόσιες ευχαριστίες του προέδρου της Κομισιόν προς τους δύο πρωθυπουργούς που τον υποβάσταζαν, τόνισε:
«Το πρόγραμμά του είναι πλήρες. Το πρόγραμμά του δεν έχει αλλάξει καθόλου».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline