Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:14:38

Τώρα, το Κατάρ θα μεσολαβήσει για την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών

Σε μεσολάβηση του Κατάρ στην Τουρκία, προκειμένου να απελευθερωθούν ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης, που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος. Μετά τις αποτυχίες μας σε ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Βρυξέλλες και παραστάσεις σε Πούτιν, Λευκό Οίκο, Μέρκελ, Μακρόν, Γιούνκερ.

Ο υπουργός Αμυνας είχε συνάντηση με τον ομόλογό του από το Κατάρ, Καλίντ Αλ-Ατίγια, στην Αθήνα. Στις δηλώσεις που έκαναν στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ευχαριστώντας τον ομόλογό του για τη συμπαράστασή του στο θέμα.

«Γνωρίζοντας τις σχέσεις που έχει το Κατάρ με την Τουρκία, ο ίδιος ο υπουργός κατά την τελευταία μας επίσκεψη έδειξε ενδιαφέρον για να μεσολαβήσει για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών», ανέφερε ο κ. Καμμένος.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Αμυνας του Κατάρ εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση του προς τον ελληνικό λαό για την τραγωδία στο Μάτι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline