Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κοτζιάς απαντά στον Καμμένο

"Εσύ υπονομεύεις την κυβερνητική συνεργασία, που απειλείς ότι θα ρίξεις την κυβέρνηση". Χαμηλό βαρομετρικό καλύπτει για ακόμα μία φορά τις σχέσεις του Πάνου Καμμένου με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η προαναγγελία Κοτζιά για την υπερψήφιση της συμφωνίας από άλλα κόμματα και ανεξάρτητους βουλευτές, που θα έρθει από τον Ιανουάριο και μετά στη Βουλή, προκάλεσε την ενόχληση του κυβερνητικού εταίρου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει απάντηση δια του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Θ. Τοσουνίδη.
«Ακόμη μία φορά, με τις δηλώσεις του, ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία.Όσον αφορά τα θέματα της Βουλής κατανοούμε ότι δεν γνωρίζει τις διαδικασίες, διότι ουδέποτε υπήρξε εκλεγμένος βουλευτής απευθείας από το λαό.Κρίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ για να προκαλέσει την...έκρηξη Κοτζιά.!

Κοτζιάς σε Καμμένο: Αλλοι απειλούν ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση

Όπως ήταν αναμενόμενο, κύκλοι του υπουργού εξωτερικών αντέδρασαν, σχολιάζοντας :«Την κυβερνητική συνεργασία υπονομεύουν αποκλειστικά και μόνο εκείνοι που απειλούν διαρκώς ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και όχι όσοι λένε ότι αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει το έργο της με τη λήξη της τετραετίας».
Σε κάθε περίπτωση το επόμενο διάστημα η συγκατοίκηση των δύο υπουργών προμηνύεται ακόμα δυσκολότερη και ο Αλέξης Τσίπρας καλείται να κρατήσει τις ισορροπίες.