Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:38:07

Στέλιος Χατζηιωάννου: Επίδομα 5.000 ευρώ σε πληγέντες από τη φωτιά στο Μάτι

«Τώρα ήρθε η ώρα για μια πιο άμεση και απτή κίνηση για τους ανθρώπους που έχασαν τους συγγενείς τους», δήλωσε σήμερα ο Στέλιος Χατζηιωάννου, ανακοινώνοντας ουσιαστικά το πρόγραμμα στήριξης του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Στέλιος Χατζηιωάννου» για τους πληγέντες στο Μάτι.

Οπως πολλάκις τονίστηκε, παρότι κανένα ποσό δεν θα απαλύνει τον πόνο των συγγενών των θανόντων, αλλά καθότι η ζωή για αυτές τις οικογένειες συνεχίζεται και τα έξοδα είναι αυξημένα, ο Στέλιος Χατζηιωάννου, δια μέσου του Φιλανθρωπικού του Ιδρύματος προχωρά σε μια δωρεά συνολικού ύψους 500.000 ευρώ.
Το Φιλανθρωπικό Ιδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου θα χορηγήσει άμεσα το ποσό των 5.000 ευρώ εφάπαξ στους κοντινότερους συγγενείς των 99 συνανθρώπων μας που χάθηκαν άδικα τον Ιούλιο του 2018 από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Ποιοι δικαιούνται την εφάπαξ ενίσχυση
Η εφάπαξ οικονομική βοήθεια ύψους 5.000 ευρώ θα γίνει με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό του κοντινότερου, μέχρι δευτέρου βαθμού εν ζωή, συγγενή του κάθε θανόντα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline