Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:41:55

Λίνα Νικολοπούλου για τη Novartis: «Λάσπη από τα υπόγεια για να πλήξουν τον Γιάννη Στουρνάρα»

Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, σχετικά με πρόσφατη διαρροή εγγράφων από την απόρρητη δικογραφία της Novartis σε κυριακάτικη εφημερίδα, κατέθεσε η Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα.


Η ίδια φέρεται να ενημέρωσε τον αρμόδιο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι κρίνει πως η διαρροή προήλθε είτε απευθείας από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, είτε από προστατευόμενο μάρτυρα, γεγονός που καθιστά άκυρη τη σχετική μαρτυρία.

«Δεν με απασχολεί ο έλεγχος από καμία Αρχή, συμπεριλαμβανομένης και της Εισαγγελίας», σημειώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην αναφορά της η Λίνα Νικολοπούλου. «Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι για περισσότερα από δύο χρόνια με ελέγχουν επιμόνως, έχοντας προβεί μέχρι και σε κατάσχεση φορολογικών εγγράφων, και ενώ δεν μου ασκείται καμία δίωξη, συνεχώς διαρρέονται δήθεν νέες αποκαλύψεις για να συντηρηθεί μέσω εμού αρνητική δημοσιότητα για τον συζυγό μου, Γιάννη Στουρνάρα.

Δεν πρόκειται για αποκαλύψεις κατ' αποκλειστικότητα, αλλά για λάσπη κατ' αποκλειστικότητα απο τα γνωστά υπόγεια. Δεν πτοούμαι, γνωρίζω ποιοι είναι και πώς λειτουργούν, θα ασκήσω κάθε ένδικο και εξώδικο μέσο που έχω στη διάθεσή μου για να αποκαλύψω με στοιχεία τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψεύδη και τις εναντίον μου συκοφαντίες και θα τα φέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης, όσο χρόνο κι αν μου πάρει».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline