Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  04:38:46

Καμμένος: Βαριά υπονοούμενα για τη Δικαιοσύνη

Κληθείς να εξειδικεύσει τα υπονοούμενα του για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη ο κ. Καμμένος απάντησε ότι «η κυβέρνηση είχε σκοπό να χτυπηθεί η διαπλοκλή και η διαφθορά.

Δεν μπορεί οι υποθέσεις αυτές να πηγαίνουν τόσο μακριά. Βλέπω για έναν περίεργο τρόπο ότι οι υποθέσεις δεν προχωράνε. Δεν μπορώ ούτε εγώ να τον έχω εγκλωβισμένο κάποιον ούτε αυτός να είναι υπό κατηγορία και να μην του αποδίδεται ή το ένοχος ή το αθώος. Και αυτό αφορά αρκετές υποθέσεις, αφορά και τις υποθέσεις της εισαγγελίας Διαφθοράς. Κάποιοι πιέζουν για να μην προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις. Τέτοιες υποθέσεις που καθυστερούν έχουν δύο όψεις. Η μια ότι καθυστερεί για να φτιαχτεί η δεύτερη για να είναι κάποιος υπό κατηγορία. Στη Νοβάρτις δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν γιατροί που πήραν χρήματα, αυτές πρέπει να πάνε στο δικαστήριο».

«Δεν έχω κάνει κωλοτούμπα»

Η τελευταία ερώτηση στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ήταν «μήπως έχει δημιουργηθεί η πολιτική σχολή κολωτουμπας;» με το Πάνο Καμμένο να απαντά: «Με κατηγόρησαν και μένα γι' αυτό. Όταν αποφασίσαμε να αλλάξουμε πολιτική ζητήσαμε την ψήφο του λαού, αυτό δεν είναι κωλοτούμπα αλλά αίτημα στον λαό να εγκριθεί η πολιτική αυτή. Η κωλοτούμπα λογίζεται όταν αλλάζεις θέση χωρίς την έγκριση του λαού. Δεν είναι κωλοτούμπα όταν γίνεται για να πάρεις κάποια οφίτσια, αλλιώς λέγεται αυτό».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline