Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  13:46:00

Κουίκ σε Καμμένο: Ήθελα να μείνω στους ΑΝΕΛ, αλλά τα πράγματα ήλθαν αλλιώς

Ο βουλευτής και υφυπουργός Εξωτερικών υποστήριξε πως είχε ενημερώσει τον Πάνο Καμμένο για την πρόθεσή του να μείνει στην ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων πριν από περίπου δύο εβδομάδες.


Μήνυμα στον Πάνο Καμμένο, προ 15 ημερών, ότι ήταν διατεθειμένος να παραμείνει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εάν λάμβανε την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου είχε στείλει ο Τέρενς Κουίκ, όπως δήλωσε σήμερα ο ίδιος.

«Δεν θα γκρέμιζα το σπίτι μου [...] Όμως τα πράγματα ήλθαν διαφορετικά», είπε στον ραδιοσταθμό Real ο υφυπουργός Εξωτερικών, ο οποίος έχει δεχτεί εντονότατες επικρίσεις από τον κ. Καμμένο.

Τυχόν ομαλή αντικατάσταση του κ. Παπαχριστόπουλου από τον κ. Κουκ θα σήμαινε πως η ΚΟ των ΑΝΕΛ θα διατηρούσε τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών και συνεπώς δεν θα είχε διαλυθεί.

Ο αρχηγός της παράταξης όμως ήλθε δημοσίως σε ρήξη και με τα δύο στελέχη, διαγράφοντας τον κ. Παπαχριστόπουλο και κατηγορώντας τον κ. Κουίκ ότι εξαγοράστηκε από τον πρωθυπουργό με υπουργική καρέκλα.

Ο κ. Κουίκ ανέφερε σήμερα ότι θα στηρίξει μέχρι τέλους την κυβέρνηση εκτιμώντας πως το πιθανότερο είναι νέα νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Όσον αφορά το μέλλον του, είπε πως σκέπτεται σοβαρά να επιστρέψει στη δημοσιογραφία αν και δεν απέκλεισε να πολιτευτεί στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline