Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:45:09

Ο Ριμπολόβλεφ επενδύει στον Σκορπιό 165 εκατ. ευρώ

Πυρετός εργασιών στο θρυλικό νησί του Ωνάση - Θα μετατραπεί σε πολυτελές θέρετρο για λίγους - Το σχέδιο περιλαμβάνει και πεντάστερο ξενοδοχείο.

Πυρετός εργασιών για την οικογένεια Ριμπολόβλεφ που επενδύει 165 εκατ. ευρώ στον θρυλικό Σκορπιό και 67 εκατ. ευρώ στην ποδοσφαιρική Μονακό.

Σαράντα τέσσερα χρόνια από το θάνατο του Αριστοτέλη Ωνάση (έφυγε από τη ζωή στις 15 Μαρτίου 1975) και στον άλλοτε επίγειο παράδεισό του, τον Σκορπιό, επικρατεί πυρετός εργασιών.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που παρουσιάζει σήμερα το protothema.gr, ο Σκορπιός αλλάζει μορφή προκειμένου να μετατραπεί σε ένα πρώτης τάξεως πολυτελές θέρετρο για λίγους.

Η οικογένεια Ριμπολόβλεφ είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την επένδυση των 165 εκατομμυρίων ευρώ που θα αλλάξει άρδην το τουριστικό γίγνεσθαι του Ιονίου, σεβόμενη πάντα, το περιβάλλον αλλά και την ιστορία του θρυλικού Αριστοτέλη Ωνάση.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι αναγκαίες προεργασίες ανάπλασης του Σκορπιού, όπως είναι η μεταφορά και μεταφύτευση δένδρων, αλλά και του περίφημου γκαζόν, από τα σημεία όπου οι μπουλντόζες θα ξεκινήσουν τις χωματουργικές εργασίες για την κατασκευή του vip ξενοδοχείου και των πολυτελών κατοικιών.

Αυτή τη στιγμή και μέχρι τέλος Μαρτίου αρχές Απριλίου οι εργάτες που βρίσκονται στο νησί προχωρούν στην μετακίνηση περίπου 60 δένδρων κυρίως ελαιόδεντρων των οποίων η ηλικία υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 150 χρόνια και η τοποθέτησή τους σε αγροτική.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline