Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  17:53:01

Γιώργος Μαρίνος: Πρότυπα του αριστερού πλεονεκτήματος

Την αποθέωση του αριστερού πλεονεκτήματος αναδεικνύει η υποψηφιότητα του κ. Πέτρου Κόκκαλη. Πιστεύουμε στην αναρχία, πιστεύουμε και στη διαπλοκή. ΣΥΡΙΖΑ. Τις τελευταίες ημέρες αναδείχθηκε σε βασικά χαρακτηριστικά του το ήθος της κυβερνώσας Αριστεράς. Επιτομή του η πανηγυρική υποψηφιότητα της κυρίας Μυρσίνης Λοΐζου για την Ευρωβουλή. Ο κ. Τσίπρας προφανώς γι' αυτό την επέλεξε. Μη εργαζόμενη, αλλά διαβιώνοντας χάρις στα συνθετικά δικαιώματα του πατέρα της, όπως και ο Πρωθυπουργός αναδείχθηκε χάρις στα πατρικά εισοδήματα.

Θαυμάστρια των δολοφονιών του Κουφοντίνα, τα θύματα του οποίου όχι μόνο δεν αξίζουν τον οίκτο μας αλλά θα όφειλαν και να ζητήσουν συγγνώμη. Αξιος της τύχης του και ο παρ' ολίγον νεκρός από αριστερή τρομοκρατική βόμβα πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. Δεν διευκρίνισε μόνο η κυρία Λοΐζου αν λυπάται που δεν πέθανε. Κατάλληλη και η νομοθεσία που προετοιμάζει την επάνοδο μεταξύ μας του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα με την παροχή αθρόων αδειών εξόδου από τη φυλακή και τη μεταφορά του σε πιο φιλόξενες αγροτικές φυλακές. Μετά βίας συγκαλύπτονται τα αισθήματα συμπάθειας των κυβερνώντων προς τον θύτη και αδιαφορίας προς τα θύματα.

Σε επίρρωση άλλωστε των ανωτέρω εκτιμήσεων συμβάλλουν και η προκλητική ατιμωρησία των αναρχικών βομβιστών και η υποστηρικτική ανεκτικότητα προς την έκνομη δραστηριότητα του Ρουβίκωνα, στις τάξεις του οποίου αυτοπροεβλήθη ότι ανήκει και ο υιός του Προέδρου της Βουλής. Υπενθυμίζω ότι ο τελευταίος υποδέχθηκε τον Κουφοντίνα σε μία από τις εξόδους του από τις φυλακές. Απομένει να διεκδικήσει ο αρχιδολοφόνος και την ηγεσία των Ρουβικώνων ώστε να τους καταστήσει αποτελεσματικότερους και να χειροκροτηθούν από την κυρία Λοΐζου, με την οποία έβγαλε και σέλφι ο κ. Πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου.
Το αν εγνώριζε ή όχι ο κ. Τσίπρας ότι η τελευταία επί πέντε χρόνια ξεκοκάλιζε παρανόμως τη σύνταξη της αποθανούσας μητέρας της και ότι είχε καταδικαστεί γι' αυτό με δύο χρόνια φυλάκιση δεν νομίζω πως θα ενοχλούσε την αριστερή ευαισθησία του, καθώς είναι γνωστό ότι υπήρξε εκ των εισηγητών του Δεν Πληρώνω φόρους, διόδια και ρεύμα της ΔΕΗ, καθώς και αυτό συνιστά αθέμιτο πλουτισμό σε βάρος του Δημοσίου.

Απλώς ο θόρυβος που προεκλήθη από την αυθάδη συμπεριφορά της υποψήφιας ευρωβουλευτού τον υποχρέωσε να την παρακαλέσει να αποσυρθεί. Οχι ως αποδοκιμασία της συμπεριφοράς της, αλλά επειδή η πανελλήνια κατακραυγή έβλαπτε το προφίλ του γελαστού αγοριού που πιάνει πουλιά στον αέρα. Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τη βασιμότητα των προαναφερθέντων, ανακοινώθηκε και σχέδιο επιβράβευσης των μη συνεπών καταναλωτών ρεύματος της ΔΕΗ με τη μείωση της έκπτωσης που χορηγείται στους συνεπείς έτσι ώστε να καλυφθούν οι ζημιές από το Δεν Πληρώνω των ελπιζόμενων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Πτυχή του αριστερού πλεονεκτήματος ανέδειξε και ο διακηρυχθείς ισχυρισμός του βουλευτή κ. Κυρίτση, ότι δεν υπάρχουν νεκροί από βόμβες μολότοφ, καθώς είχε σβήσει από τη βολική μνήμη του τα τραγικά θύματα της Μαρφίν και τους ακόμα πιο ξεχασμένους νεκρούς συνανθρώπους μας από το μπουρλότο στα καταστήματα «Κ. Μαρούσης» το 1991, επίσης από βόμβες μολότοφ. Φυσικά, δεν νοούνται για την Αριστερά ως θύματα οι δεκάδες τραυματίες και ανάπηροι αστυνομικοί από ίδιες βόμβες.

ΥΓ.: Την αποθέωση του αριστερού πλεονεκτήματος αναδεικνύει η υποψηφιότητα του κ. Πέτρου Κόκκαλη. Πιστεύουμε στην αναρχία, πιστεύουμε και στη διαπλοκή. ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline