Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:38:47

Η αδερφή του Πάνου Καμμένου τσακώθηκε με όλο τον Ολυμπιακό -Στον ημιτελικό του πόλο γυναικών στην Ισπανία

Ενταση υπήρξε μετά το τέλος του μεγάλου ημιτελικού του Final 4 της Euroleague Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη στην Ισπανία με την Αλεξία Καμμένου.

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης κάτι φάνηκε να λέει στην Αλεξάνδρα Ασημάκη. Τη διεθνή φουνταριστή του Ολυμπιακού, με την οποία συνυπήρξαν για πολλά χρόνια στη Βουλιαγμένη έχοντας κατακτήσει μάλιστα τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πόλο: Στον τελικό της Euroleague γυναικών ο Ολυμπιακός -Νίκησε 8-7 τη Βουλιαγμένη

Η Ασημάκη βγήκε από το νερό, ήρθε κοντά με την προπονήτρια του ΝΟΒ ωστόσο εκεί υπήρχε ο συνεργάτης του Χάρη Παυλίδη, Κώστας Χατζηδάκης, ο οποίος με υψωμένα τα δυο του χέρια, προσπαθούσε να ηρεμήσει την κατάσταση και να χωρίσει τις δύο γυναίκες.

Η Καμμένου έλεγε πως πήγε για να συγχαρεί τις «ερυθρόλευκες» ωστόσο η κάμερα τη...έπιασε κάτι να λέει κουνώντας το δάχτυλο στην Αλεξάνδρα Ασημάκη. Και αυτό δημιούργησε ένταση και με άλλους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ένταση ανάμεσα στην Αλεξία Καμμένου, αδερφή του Πάνου Καμμένου σε αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος τον Μάιο του 2017 είχε κάνει άσεμνες χειρονομίες στον κόσμο του Ολυμπιακό, όπου τον αποδοκίμαζαν τον ίδιο και την αδερφή του με συνθήματα.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline