Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  09:19:48

Πολάκη στηρίζουν μόνο ο Παπαδημούλης και ο Κυρίτσης

Σύμμαχοι του Παύλου Πολάκη ελάχιστοι απέναντι σε δεκάδες επικριτές υπουρους, βουλευτές και στελέχη εμφανίζονται μόνο οι Γιώργος Κυρίτσης και Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης έγραψε πρώτος στο Τwitter ότι ο Παύλος Πολάκης έχει δίκιο, ενώ ακολούθησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Που τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «ο Πολάκης στην ουσία της τοποθέτησής του έχει δίκιο, από εκεί και πέρα, λόγω του στιλ του, της καταγωγής του κ.λπ., κάπου χάνει το δίκιο του. Δεν πετώ όμως τον Πολάκη στα σκυλιά, ούτε τον διυλίζω για να καταπιώ τον Αδωνι Γεωργιάδη».

Τάχθηκε επίσης υπέρ του πρωθυπουργού στην ενέργειά του να καλύψει πλήρως τον υπουργό του αλλά και στην επιλογή του να μετατρέψει μία πιθανή πρόταση δυσπιστίας προς το πρόσωπο του κ. Πολάκη σε διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Συμπλήρωσε δε ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση επιχειρείται δολοφονία χαρακτήρα. Ολα αυτά εντάσσονται στην απεγνωσμένη προσπάθεια του Δημήτρη Παπαδημούλη να βγει στη δημοσιότητα και να κερδίσει «σκληρές» ψήφους, την ώρα που άλλοι συνυποψήφιοί του, όπως ο Πέτρος Κόκκαλης, δείχνουν να παίρνουν κεφάλι.

Ο Πολάκης δεν ζητάει συγγνώμη και επιμένει ότι έχει ηθικό πλεονέκτημα
Ο Παύλος Πολάκης, αντί να ζητήσει συγγνώμη, προκαλεί και επιστρέφει με τρόπο τα πυρά των συντρόφων του, κάνοντας λόγο για το «ηθικό πλεονέκτημα». Στη νέα ανάρτησή του εξηγεί τι είναι για τον ίδιο και την Αριστερά ηθικό πλεονέκτημα. Μια έμμεση απάντηση στον Νίκο Φίλη ο οποίος είπε ότι η επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά του Στ. Κυμπουρόπουλου δεν συνάδει με το ήθος της Αριστεράς.

Επιπλέον, ο Παύλος Πολάκης «αυτοαποθεώνεται» ότι είναι τίμιος, δεν χρωστάει χάρες, ότι στηρίζει τους αδύναμους, ότι χτυπά τους εκμεταλλευτές και τα τσιράκια τους και, τέλος, ότι είναι ο εαυτός του και τα γονίδια που κουβαλάει. Στο τέλος για... ξεκάρφωμα, πάντως, λέει «μην περιμένετε να μαλώσω δημόσια με συντρόφους και συναγωνιστές, ο εχθρός είναι απέναντι»...

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline