Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:06:43

Συνέντευξη Παππά για Πετσίτη, Μαρινάκη

Μονόλογος σε φιλικό, προστατευόμενο περιβάλλον στην κρατική τηλεόραση χωρίς αιχμηρές ερωτήσεις. Ισχυρισμοί, οι οποίοι συχνά δεν έπεισαν μετά μάλιστα τις αρνητικές δηλώσεις και καταγγελίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, σύγχυση προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του Νίκου Παππά αργά τη νύχτα της Τρίτης στην ΕΡΤ, όπου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφερόμενος στην υπόθεση Πετσίτη, δήλωσε τα εξής: «Ηταν κοντά μας για ένα διάστημα, πήρε τη δική του πορεία με τις δικές του επιλογές. Το πιο εύκολο θα ήταν να πάρει υπουργική θέση που ποτέ δεν πήρε».

Η τελευταία φράση πήρε μεγάλες διαστάσεις στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, με αποτέλεσμα, χθες, να έρθει η διόρθωση από το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως η διατύπωση ήταν από λάθος στην απομαγνητοφώνηση και η σωστή φράση του υπουργού είναι η εξής: «Ηταν κοντά μας για ένα διάστημα, πήρε τη δική του πορεία με τις δικές του επιλογές. Oταν γίναμε κυβέρνηση το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να πάρει μια κανονική, τυπική θέση δίπλα μου ή σε κάποιον υπουργό. Κι αυτό το πράγμα δεν συνέβη».

Ο κ. Παππάς πάντως παραδέχθηκε τη στενή σχέση με τον κ. Πετσίτη, δικαιολογώντας τον απότομο πλουτισμό του με τη φράση πως «πολλοί άνθρωποι αξιοποίησαν τις γνωριμίες τους για να επιτύχουν οικονομικά αποτελέσματα». Οσον αφορά τις πρόσφατες καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο κ. Παππάς επιτέθηκε στον εφοπλιστή λέγοντας πως «δικαιούται να λέει όποια ανακρίβεια θέλει», θυμίζοντας τις δικαστικές εκκρεμότητές του και χαρακτηρίζοντας «κουτσομπολιό» τις καταγγελίες του. Την ίδια ώρα, δεν διέψευσε όσα είχε υποστηρίξει ο κ. Καμμένος περί «αιτήματος» του εφοπλιστή για «ανταλλαγή» του ΔΟΛ με την αποπομπή του πρώην ΥΕΘΑ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline