Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:47:02

Εκλογές 2019: Τέσσερις πολιτικοί αρχηγοί και ένας πρώην πρωθυπουργός υποψήφιοι στην Αχαΐα!

Συνωστισμός αλλά θα εκλεγούν μάλλον μόνο οι τρεις: Μητσοτάκης, Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου, Παπανδρέου και Βελόπουλος υποψήφιοι στην Αχαΐα.

Ο νομός Αχαΐας έχει γίνει... πόλος έλξης για αρχηγούς κομμάτων αφού συνωστίζονται τέσσερις πολιτικοί αρχηγοί και ένας πρώην Πρωθυπουργός οι οποίοι επέλεξαν την συγκεκριμένη περιφέρεια.

Αρχικώς πρώτος είχε επιλέξει τον νομό Αχαΐας, απ' όπου έλκει την καταγωγή του, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου. Μάλιστα, για να γίνει εφικτή η επιθυμία του η Φώφη Γεννηματά παρακάλεσε τον μέχρι πρότινος βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στο νομό, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου να αλλάξει εκλογική περιφέρεια και να είναι υποψήφιος στο νότιο τομέα Β' Αθηνών.

Στην Αχαΐα κατεβαίνει επίσης ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ενώ και ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε την Αχαΐα, ως μία από τις τρεις περιφέρειες που έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα.

Αλλά και ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος έχει επιλέξει την ίδια περιφέρεια. Τέλος, στην Αχαΐα θα είναι υποψήφια και η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία το ανακοίνωσε σήμερα «στο παρά πέντε».

Το ερώτημα βέβαια είναι να φανεί την επομένη των εκλογών της 7ης Ιουλίου ποιες περιφέρειες θα επιλέξουν να κρατήσουν οι προαναφερθέντες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline