Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  14:46:24

Τον Γιάνη Βαρουφάκη σχολίασε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ3 ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός, στην συνέντευξη που έδωσε, ανέφερε αρκετά από όσα είπε και στην ομιλία του στη Φλώρινα για 120 δόσεις, Τουρκία και την καμπάνια της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ρωτήθηκε και για τον πρώην υπουργό Οικονομικών.

Ο κ. Τσίπρας, χαρακτήρισε τον Βαρουφάκη ως μια «συστημική προσωπικότητα», σχολιάζοντας ότι κάποια στιγμή θα μιλήσει και ο ίδιος και δεν θα επιτρέψει να μιλάει μόνο ο Βαρουφάκης για το «διαζύγιο» που πήρε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι είπε ο Τσίπρας για Βαρουφάκη

«Ξαφνικά, από το πουθενά, ο κ. Βαρουφάκης παρουσιάζεται από τα συστημικά μέσα και έχει τεράστια προβολή για έναν και μοναδικό λόγο. Διότι πιστεύουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ότι μπορεί να κόψει τη δυναμική της ανατροπής και της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Από εκεί που κανείς δεν ασχολούνταν με το κ. Βαρουφάκη και όχι μόνο δεν ασχολούνταν αλλά επί χρόνια τον εξύβριζαν, ξαφνικά μας τον παρουσιάζουν ως έναν νέο δυναμικό πολιτικό που πρέπει να μπει στη Βουλή.

Τον θεωρούν ως μια εφεδρεία για να ανακοπεί η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ κι έχει το θράσος να βγαίνει και να μιλάει για χαμένη ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, όταν εγώ δεν το έχω πει αυτό για κανένα κόμμα της δεξιάς ή της αριστεράς. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline