Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  04:08:22

Μητσοτάκης : Να μην μπουν στη Βουλή Μιχαλολιάκος και Βελόπουλος

«Δεν θα αποκαλύψω κανέναν υπουργό. Στο μυαλό μου είναι πολύ ξεκάθαρη η σύνθεση της κυβέρνησης», πρόσθεσε, ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη θέση ότι το πρόγραμμα της ΝΔ μυρίζει ανθρώπινο αίμα.

«Ούτε την ήττα ξέχασαν ούτε έμαθαν», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Είναι πρωτοφανής, αποκρουστική ως φράση. Δείχνει πανικό ενός συστήματος εξουσίας που αντιλαμβάνεται τη βοή των επερχόμενων γεγονότων».
Για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ σημείωσε ότι είναι αυστηρά κοστολογημένο και ότι οι μειώσεις των φορογικών συντελεστών θα ισχύσουν από 1.1.2020 καθώς «για το 2019 δεν υπάρχει πρόσθετος δημοσιονομικός χώρος για περαιτέρω ελαφρύνσεις».

Ερωτηθείς εάν θα μπορέσει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του, απάντησε ότι έχει εμπιστοσύνη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και αν πάρει ισχυρή εντολή θα πάει στην Ευρώπη να διαπραγματευτεί, ενώ υποστήριξε ότι είναι πολύ σημαντικό να μη μπουν στη Βουλή η Χρυσή Αυγή και το κόμμα του κ. Βελόπουλου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline