Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:01:05

Οι δημόσιες εμφανίσεις του Α. Τσίπρα και οι άλλοι αρχηγοί

Φανερά εκνευρισμένος παρουσιάζεται στις τελευταίες του δημόσιες εμφανίσεις ο Αλέξης Τσίπρας, εξαπολύοντας επιθέσεις τόσο εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο όμως και εναντίον της Φώφης Γεννηματά, ακόμα και εναντίον του Δημήτρη Κουτσούμπα.

Και η ερμηνεία που δίνουν τα στελέχη της αντιπολίτευσης για το οργισμένο ύφος του Αλέξη Τσίπρα έχει να κάνει φυσικά με τις δημοσκοπήσεις, που παρά τη στροφή στην προεκλογική στρατηγική και την έμφαση πλέον στις προγραμματικές διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ, όχι απλώς δεν ανατρέπονται, αλλά ορισμένες δείχνουν και διεύρυνση της διαφοράς ανάμεσα στα δύο κόμματα.

Ο εκνευρισμός του πρωθυπουργού έγινε έκδηλος στην υπόθεση του debate, στο οποίο επανήλθε χθες ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος «τελεσιγραφικά» στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω των social media: «Σας καλώ να τηρήσετε τον λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού».

Μάλιστα η ενόχλησή του ήταν τόσο μεγάλη, που μιλώντας χθες στο Star και τη Μάρα Ζαχαρέα έριξε καρφιά ακόμα και για συμπαιγνία, τόσο εναντίον της Φώφης Γεννηματά, όσο και εναντίον του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα. Λέγοντας ότι «άρχισαν να παίζουν ένα γαϊτανάκι, ο ένας να ρίχνει την ευθύνη στον άλλον, προφανώς όλοι μαζί, για να ρίξουν την ευθύνη στο τέλος στον ΣΥΡΙΖΑ». Και παρομοιάζοντας τον Δημήτρη Κουτσούμπα με τον πρόεδρο του Εδεσσαϊκού, ο οποίος έλεγε μια έτσι και μια αλλιώς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline