Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  13:09:43

Επίθεση σε Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαδήμο, Σαμαρά

Ολο και περισσότερο πολώνει τα πράγματα και κατηγορεί τους πάντες προκατόχους του προκειμένου-μάταια βέβαια- να αναβαθμίσει τη δική του διακυβέρνηση και Πρωθυπουργία.

Τεσσεράμισυ χρόνια, που αντιμετωπίσθηκαν αρνητικά στις Ευρωεκλογές και στους ΟΤΑ και φαίνεται να έχουν την ίδια κακή τύχη στις εθνικές εκλογές. Βάλλοντας κατά Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαδήμο, Σαμαρά, ο Αλ. Τσίπρας είπε ότι η χώρα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού καθώς «ο ένας παρέδωσε 24 δισ. έλλειμμα το 2009. Ο άλλος έφερε το ΔΝΤ. Ο επόμενος ήταν ένας διορισμένος τραπεζίτης. Και ο τελευταίος έφτασε την ανεργία το 28% και γέμισε λουκέτα όλη την αγά».

Μπορούν αυτά να τα προσφέρουν οι άνθρωποι που μας χρεοκόπησαν; Που αποπειράθηκαν να μας διχάσουν χωρίζοντας μας σε προδότες κι εθνικόφρονες; Το 2015 ενώσαμε δυνάμεις με κάθε δημοκρατικό πολίτη. Χωρίς αυτή τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, η χώρα θα βρισκόταν ακόμα στα χέρια του ΔΝΤ

Πως βρέθηκε η χώρα στο χείλος του γκρεμού; Ο ένας παρέδωσε 24 δις έλλειμμα, ο άλλος έφερε το ΔΝΤ, ο επόμενος ήταν διορισμένος τραπεζίτης. Και ο τελευταίος έφτασε την ανεργία το 28% και γέμισε λουκέτα την αγορά. Έριξαν τη χώρα στο γκρεμό και τώρα που τη βγάλαμε τη ζητάνε πίσω.
Είπε ότι «όλοι αυτοί βέβαια σήμερα μας κουνάνε το δάχτυλο. Έριξαν τη χώρα στο γκρεμό και τώρα που εμείς τη βγάλαμε στο ξέφωτο, είναι εκεί και περιμένουν. Τη ζητάνε πίσω». Σημείωσε ότι «εμείς, δε γεννηθήκαμε στα σαλόνια της εξουσίας. Ούτε μάθαμε τη πολιτική στους διαδρόμους της εξουσίας, αλλά στους δρόμους του αγώνα και της διεκδίκησης για το δίκιο του λαού μας. Εμείς καταφέραμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline