Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:28:57

Associated Press για Μητσοτάκη: Με χαμηλούς τόνους προς τη νίκη

Σε αντίθεση με τις προεκλογικές φανφάρες του απερχόμενου Αλέξη Τσίπρα, μιλάει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο. Για επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να κρατήσει χαμηλούς τόνους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, σε αντίθεση με τις προεκλογικές φανφάρες του απερχόμενου Αλέξη Τσίπρα, μιλάει σε δημοσίευμά του το Associated Press, το οποίο υπογραμμίζει το μεγάλο ποσοστό διαφοράς που δίνουν στη ΝΔ οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε αρχηγός της ΝΔ ανάμεσα σε μεγάλες και σημαντικές προσωπικότητες οι οποίοι θεωρούσαν ότι δεν διαθέτει αρκετή μαχητικότητα» αναφέρει το Associated Press, το οποίο συμπληρώνει «η οποιαδήποτε κριτική υποχώρησε καθώς οδήγησε το κόμμα του σε διψήφια διαφορά στις δημοσκοπήσεις και σε νίκες στις Ευρωεκλογές και στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου».

«Θέλω να κάνω την Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα» δήλωσε ο κ.Μητσοτάκης στο AP και όπως επισημαίνει το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων «η ευκολία του με τα αγγλικά αντικατοπτρίζει μια δεκαετία σπουδών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και του Στάνφορντ».

«Βαρέθηκα να μας συμπεριφέρονται σαν το κακό πρότυπο της κρίση» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.
«Παρά τα λάθη που κάναμε το ίδιο έκαναν και οι δανειστές μας» υποστηρίζει και καταλήγει «θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας αυτή την περίοδο».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline