Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  16:47:17

Κρεμαστινός: Μονόδρομος η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ

«Τσίπρας και Γεννηματά θα έπρεπε να συνομιλήσουν. Αν το έκαναν ήδη, μπορεί να ήταν και κυβέρνηση», ανέφερε ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος απέτυχε να εκλεγεί στα Δωδεκάνησα, όπου εκλεγόταν από το 2.000. Για να αποδοκιμασθεί από τη Χαριλάου Τρικούπη για αυτή την δήλωση συνεργασίας μετά την τάση απαξίωσης και πολεμικής από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλ. Τσίπρα.


Mονόδρομο θεωρεί τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ ο Δημήτρης Κρεμαστινός.
Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε ότι «Τσίπρας και Γεννηματά θα έπρεπε να συνομιλήσουν» και πρόσθεσε: «Αν το έκαναν ήδη, μπορεί να ήταν και κυβέρνηση». Ο κ. Κρεμαστινός έκανε μάλιστα λόγο για συνεργασία με κοινή γραμμή πλεύσης, είτε και για ένωση των δύο κομμάτων.

Τόνισε δε, ότι την πρωτοβουλία κινήσεων προς αυτή την κατεύθυνση την έχει πάντα ο μεγαλύτερος σχηματισμός, σε αυτή την περίπτωση δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτό που λέμε δημοκρατική παράταξη έχει ένα ποσοστό πάνω 40%» είπε ο πρώην βουλευτής, προσθέτοντας τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Επανέλαβε τη θέση του ότι τα όμορα κόμματα θα έπρεπε τουλάχιστον να συζητούν, ενώ τάχθηκε κατά της μεταγραφής στελεχών από το ένα κόμμα στο άλλο καθώς -όπως είπε- αυτό δημιουργεί αποστάσεις και δυσχεραίνει το κλίμα.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ανέφερε ότι το ΚΙΝΑΛ κρατήθηκε στη θέση του, ενώ χαρακτήρισε επιτυχείς τις πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ωστόσο κατέληξε πως τελικά «θα μετρήσει το αποτέλεσμα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline